Ovako će izgledati nova Kia Ceed

Share

2013-Kia-ceedKia nam je plasirala fotografiju koja nam daje pregled onoga što možemo očekivati na sajmu automobila u Ženevi koji otvara svoja vrata u ožujku 2012-te. Pred vama je nova Kia Ceed koja u prodaju kreće od lipnja ove godine.

Za sada, Kia nije objavila nikakve tehničke pojedinosti koje se odnose na novi Ceed. Imamo samo sliku eksterijera i to prednji dio gdje primjećujemo nova prednja svjetla, modificiranu prednju masku, branik i novu redizajniranu haubu. U ovom trenutku možemo samo nagađati što će se dogoditi sa interijerom. No prema nekim izvorima, Kia je spomenula kvalitetnije materijale u unutrašnjosti, više ergonomije i više će biti orijentirana vozaču nego što je to bila do sada.

 

No ono što je važno za kupce u ovom trenutku, jest da će i nova generacija Kia Ceed-a dolaziti sa sedmogodišnjim jamstvom. Sudeći samo na osnovu fotografije, dobiva se utisak kako je KIA ponovo napravila iskorak naprijed u C segmentu i da će novi Ceed u Evropi biti ozbiljan konkurent modelima kao što su VW Golf, Renault Megane ili Opel Astra.

Cijene goriva INA (18.06.2013)
Eurosuper BS 95
Eurosuper BS 95 Class
Eurosuper BS 98
Eurodizel BS
Eurodizel BS Class
Autoplin (UNP)
Autoplin - autocesta
 
Marka automobila
Mjenjač
Tip motora

Ukupno recenzija: 27